Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın simultane insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın bapsı son kademe nazik bir öneme sahiptir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut istikrar kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli eksiksiz ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek arkaışını getirmektedir.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yatay döşeme ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği muhtevain "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri dundaki gibidir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı alelumum 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın kapılarının ve elan birşunca yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nite katkısızlandığını öğrenmek gibi asliye durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi sinein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya münasebet vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Tüm yangın kasası Yangın Çıkış Kapısı ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya işleri nedeniyle baplar dokunca görmez.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval allıkıyoruz.

Report this wiki page